Strmica 86, Vrhnika P.E. Cankarjev trg 11, 1360 Vrhnika
041/519 739 040/618 768 info@domen-rs.si
info@racunovodski-servis-domen.si

Naše prednosti

Domov | O podjetju | Naše prednosti

Računovodstvo, ki ni strošek,
ampak dodana vrednost vašemu podjetju.

»RESNOST BANKE, ODZIVNOST MLADOSTNIKA«


To, da smo majhni naj vas ne zavede, ker je to prej naša prednost kot slabost. Svoje storitve opravljamo na najvišji strokovni ravni, ki je primerljiv z največjimi servisi. Pri tem pa se še vedno lahko vsaki stranki osebno posvetimo in smo na razpolago »24/7«.

STROKOVNOST


Računovodski servis DOMEN odlikuje odlična in izkušena ekipa, kjer smo vsi zaposleni strokovnjaki z bogatimi izkušnjami. Ne opiramo se na študentsko delovno silo ali začasno zaposlene.

VAROVANJE ZAUPNIH PODATKOV


Zavedamo se pomembnosti podatkov ki nam jih zaupate. Strogo delujemo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. To v praksi pomeni, da nepooblaščene osebe nikakor ne morejo dostopati do vaših podatkov, ter da vaši dokumenti brez vašega dovoljenja ne zapuščajo naših pisarn.

BREZ SKRITIH STROŠKOV!


Na trgu je veliko ponudbe računovodskih servisov, toda pri skoraj vseh imajo naročniki še posamezne skrite stroške. Toda ne pri nas. Naša ponudba se pri cenah ne razlikuje, nima skritih stroškov, ne pasti.

UGODNE CENE


Zavedamo se, da živimo v času velikih gospodarskih izzivov, kjer je vsak privarčevan € veliko vreden. In ravno na tem privarčevanem € temelji naša ponudba. Cene imamo nižje od konkurence, toda to nikakor ne pomeni da smo manj kvalitetni. Ravno nasprotno – kvalitetnejši smo od konkurence.

VAŠA KONKURENČNA PREDNOST


Za našimi cenami ne želimo biti veliko finančno breme vaši organizaciji, želimo biti vaš poslovni partner, zaveznik in svetovalec. Želimo da skupaj z name rastete in se razvijate v žaljeno smer. Želimo da je računovodstvo močen člen vašega poslovanja in vaša konkurenčna prednost.

UČINKOVITOST


Imamo znanja in izkušnje, da lahko strokovno izvajamo strategije, ki znižujejo vaše davčne obveznosti na minimum.

DOSTOPNOST


Nahajamo se na odlični/dostopni lokaciji z možnost parkiranja neposredno pred vhodom.

mesečno vodenje RAČUNA že od 35€ dalje!

za vsako VAŠE priporočilo vodimo VAŠ RAČUN 1 mesec brezplačno.
v primeru eno-letnega predplačila računamo samo 10 mesecev – sistem 10 + 2.

KONTAKT